2018 m. gegužės 28 d., pirmadienis

Bičiulystė būrelyje

Šiemet gavome iš gamtos saulėtą dovaną - visu mėnesiu ilgesnę vasarą. Kol kitais metais dar lukštenamės iš striukių, šalikų ir niūrios nuotaikos, šiemet  jau vaikštme gėlėtomis suknelėmis, ne vienas jau odą prieš saulę nusvilo,  o vandens telkiniuose temperatūra siekia dvidešimt laipsnių.  Čia mums kompensacija už nuo rudens  kankinusius ,,rotus'' ir ,,norus'', kurie sukosi ratais, labai skriaudė visus.
 Dviračiai, paspirtukai, lauko baseinai nedulka palėpėse, ir bus dar šilumos, dar daugiau vasaros su braškėmis, su drugeliais, su šilkinėmi palaidinėmis, šiaudinėmis skrybelaitėmis, su futbolo kamuoliu... Ir BE MOKYKLOS. Artėja atostogos.
Ta proga kviečiu  pradinukus į AK'MENUKŲ vasaros stovyklą. Yra laisvų vietų pamainoje nuo birželio 25 iki birželio 29 dienos.  Pažadu, kad bus smagu. Turime ilgametę stovyklų patirtį - visada gerai leidžiame laiką. Vėl ganysime debesis... šiemet kitaip, bet ne prasčiau.
Botagėlius jau pasigaminome. Apie juos, o taip pat apie vaikų projektuojamą miestą, apie lietaus muziką, kurios pasiilgo daržą prižiūrinčios močiutės, - apie smagiai praleistas valandas sužinosite, pasidairę po AK'MENUKŲ būrelio nuotraukų albumus.
Lietaus muzika. Spalvingieji trimitai.
Projektuojame ir statome miestą.
Piemenys ir botagėliai.
AK'MENUKŲ būrelį lankantys moksleiviai labiausiai mėgo pasigaminti darbelius savo rankomis, išbandyti naujus instrumentus, technikas, o tuo pačiu sužinoti apie medžiagų savybes, pasikalbėti tam tikromis temomis.
Paskutinį rytojaus užsiėmimą skirsime ...šikšnosparniams. Vaikai sužinos, kuo jie ypatingi. Bus ir kūrybinis darbelis.
Juk šikšnosparniai, romantiškai sukantys ratus ramų vasaros vakarą, yra neatskiriama vasaros romantikos dalis: paslaptingi,  vos įžiūrimi, nesugaunami...
Linkiu Jums gražios vasaros, įtikinamai kaitrios vasaros saulės, vėsių ramių vakarų, su paslapties šešėliais besileidžainčios saulės nušviestame danguje.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą