2020 m. balandžio 14 d., antradienis

PO PAMOKŲ_ sustabdytos akimirkos

Piktajam virusui padalijus gyvenimą į IKI ir PO, tenka brėžti liniją ir AK'MENUKŲ dienoraštyje.
IKI karantino vis  nebuvo laiko atskirai aprašinėti studijos veiklų - dirbtuvėlių, švenčių,  būrelio užsiėmimų. Viena kita akimirka facebook paskyroje ar  elektroniniu laišku tėvams, ir lėkėm šuoliavom - nuo antradienio prie penktadienio, ir vėl - nuo antradienio.
Dabar atsirado laiko tas smagias veiklas prisiminti, o taip pat - sukelti nuotraukas, kad visi dar kartą jomis pasidžiaugtumėme. Ne kiekvienas užsiėmimas aprašytas ir įamžintas, bet tikiuosi, kad  nereikia komentarų ir aprašymų, ir be jų jaučiama bendrystės, kaiminystės, draugystės, kūrybos  dvasia. Neabejoju, kad vaikų širdelėse  to gėrio liko...
Pirmasis būrelio užsiėmimas: PIRATO AKIS,
Apie keliones rudens takais su žemėlapiu ir meno jausmu užantyje: žygis į rudenį.
Kas yra TITANIKAS? Jis dar nepaskendęs:  BALTOS KANDYS_REPŠYS,
Muzikos ir dailės pamoka NDG: su Čiurlioniu ir Levickiu.
Užsiėmimas su cukraus pudra: patys kepame, patys ragaujame.
Tada atėjo kalėdinių darbelių metas: tradiciniai Kalėdų burbulai
Išvyka į Kairėnus yra čia: kalėdinių kompozicijų paroda.
Apie vaikyste ir cinamonu kvepiantį pyragą čia: pyragas savomis rankomis,
Įkvepiančios kelionių nuotraukos - kaip piešėme Afriką: gražiau nei nuotraukose
Labai mielas prisiminimas apie Jūsų vaidinimą ir mūsų bendrą dainavimą: dainos ir teatras.
Va, kažkaip taip mes leidome laiką, bandydami įvairias technikas, dalindamiesi gera nuotaika, pyragais ir kiaušiniais (!)  IKI KARANTINO.



Paskelbus KARANTINĄ, - per daug uolaus archyvo tvarkymo rezultatas - ištrinti keli labai gražūs nuotraukų albumai...  Apgailestauju. Galėčiau nusigraužti nagus, bet tai nepadėtų. Jų negaliu nei pati pažiūrėti, nei Jums parodyti.  Atsiprašau.
Bet pumpurai viltingai sprogsta. Iš kiaušinių išsiris  nauja giedančių paukštelių vada.

KARANTINO METU - balandžio ir gegužės mėnesį AK'MENUKŲ studija tęs veiklą kitaip: pasitiksime pavasarį naujais darbeliais, projektais, internetu pasidalinsime  patirtimi, emocijomis, draugyste.
Karantinas - puikus metas ne tik prisiminimams, atidėliotiems rankdarbiams bei neparašytoms istorijoms, bet ir naujoms bendruomeniškumą auginančioms idėjoms, viltingoms mintims.
AK'MENUKŲ dienoraštyje atsiras daugiau moksleiviškos veiklos aprašymų, nuotraukų, o taip pat planų apie artėjančią linksmą  dar vieną vaikystės vasarą. 
Žinutės, pranešimai, instrukcijos ir pakvietimai pasieks kiekvieną  individualiai. Internetinėse pievose ganysimės trumpai: užduotis galima atlikti patogiu laiku, konsultuotis - bet kuriuo metu (ivanauskaite.dalia@gmail.com, arba  868791875), o gražiausi įspūdžiai ir nuotraukos bus paskelbti www.ak-studija.blogspot.com pirmomis vasaros dienomis.

O tuo tarpu - siurprizas mokiniams: nupieškite drugelį juodame fone: https://seoi.net/butterfly/
SKRENDAME AUKŠTYN!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą